Steenbergen 86 Laakdal 2430
ontmossen

Wij bouwen uw dromen

Mos en algen op uw dak?

Mossen, algen en ander vuil zorgen voor schade aan de dakbedekking en maken uw dak poreus, wat de kans op lekken vergroot, daarom is het verstandig om deze tijdig te verwijderen.

SOMMIGE DINGEN LAAT JE BETER AAN PROFESSIONALS OVER

Zelf verwijderen met de hogedrukspuit, geeft u enkel een tijdelijk proper dak, maat u spuit tevens de beschermslaag van uw pannen of leien, waardoor de algen en mossen, zich snellen aan uw dak zullen hechten, en uw dak poreuzer maakt, en op den duur zullen er lekken gaan ontstaan.

Top-dak spuit u dak af met een professionele hogedruk reiniger met aangepaste kop waardoor er geen schade aan uw dak ontstaat, wat bij gewone hogedrukreinigers wel het geval is. Tevens behandelen wij uw dak met een antimos product, waardoor uw dak langer mosvrij zal blijven. Tenslotte brengen wij doormiddel van een airpistol een nieuwe coating aan.

Resultaat: Uw dak ziet er weer als nieuw uit, en terug beschermd.Bovendien is een ontmossing-behandeling veel goedkoper dan dat uw wacht tot dat de schade aan uw dak zich al heeft voorgedaan, en u uw (volledige) dakbedekking zult moeten vervangen. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog u offerte aan!

Stap 1: Voorbehandeling met mos verwijderaar.

Stap 2: Afspuiten met een profesionele hogedrukreiniger

Stap 3: Nabehandelen met anti-mos product

Stap 4: Aanbrengen van nieuwe coating

Platte Daken Roofing
Platte Daken Epdm
Timmerwerken
Leien Daken