Steenbergen 86 Laakdal 2430
OVER ONS

Wij bouwen uw dromen

Over Pro dak

Is uw dak aan vernieuwing toe? En wil u binnenkort dakwerken laten uitvoeren? Doe dan beslist een beroep op Pro-dak! Al meer dan 15 jaar kiezen tevreden klanten Pro-dak voor hun dakwerk!

ALLE WERKEN ONDER ÉÉN DAK

U kan Pro Dak inschakelen voor het plaatsen van pannen daken, leien daken , en platte daken in EPDM en roofing, maar ook voor daktimmer en dakisolatie.

Daarnaast is Pro dak ook thuis in het plaatsen van dakgoten in zink en de installatie van dakramen en Veluxramen. Doordat we ons in al deze werkzaamheden specialiseerden, kunnen klanten op één adres voor alles terecht.

Is uw dak beschadigd? Dan komen wij zo snel mogelijk langs voor een dakherstelling. Bekijk ook zeker onze recente werken!

Wat doen wij?

Hellende Daken
PRO DAK is is gespecialiseerd in schuine daken, met pannen of leien
Platte Daken
Uw platte dak renoveren of herstellen met EPDM of roofing? Pro Dak is specialist in plat dakwerken...
Timmerwerk
Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van timmerwerk? PRO DAK kan u helpen met timmeren van hellend daken, platte daken of timmeren van uw huis in houtskeletbouw.
Isoleren
Door je woning te isoleren kan je heel wat geld uitsparen op lange termijn. Om het nog interessanter te maken, zijn er tal van isolatiepremies verkrijgbaar.
Ontmossen
Mossen, algen en ander vuil zorgen voor schade aan de dakbedekking en maken uw dak poreus, wat de kans op lekken vergroot, daarom is het verstandig om deze tijdig te verwijderen.
Binnenafwerking
Wij kan ook voor uw zorgen voor binnenafwerking van uw zolder en andere leefruimte

onze doelstelling

Pro Dak- “wij staan voor vakmanschap en kwaliteit”…

1
kwaliteitswerk
2
Lage prijzen
3
Betrouwbaar

werk diagram

Deze diagram geeft het jaarlijks percentage weer van onze werken

Dak renovatie
0%
Nieuwbouw
0%
Dak reparatie
0%
Timmerwerk
0%
Platte daken
0%
OP ZOEK NAAR EEN KWALITEIT EN BETAALBARE dakwerker VOOR UW VOLGENDE PROJECT?
WAT KLANTEN ZEGGEN:
1
Faces-400x400px-1_1_22 (Demo)
Clement Gielis
Eindhout

Mijn dak was aan vervanging toe, ik werd goed geadviseerd om ook mijn dakgebinte direct mee te vervangen, en nu extra ruimte gecreëerd op mijn zolder, nu kan mijn dak weer jaren mee! Goed werk geleverd mannen!

Faces-400x400px-1_1_28 (Demo)
Olivier Bracke

Begin vorig jaar mijn nieuwbouw gestart, ik heb voor mijn dak beroep gedaan op Pro-Dak, ik ben zeer tevreden over het resultaat, ik zal hun zeker aanbevelen!